‘score ‘goed’

voor DermaCura:

Met trots delen we deze informatie over DermaCura verbandpakken. DermaCura krabverband is door het onafhankelijke en internationaal erkende Hohenstein instituut onderzocht op

  • draagcomfort
  • huidsensaties,
  • ademend vermogen
  • thermo-fysiologische eigenschappen
  • huid-sensorische eigenschappen.

Deze eigenschappen werden onderzocht met behulp van het Hohenstein huidmodel volgens DIN en ISO 11092 normen.    

De conclusie van dit onderzoek is dat het draagcomfort van DermaCura krabverband het Hohenstein Wear Comfort label heeft behaald met de score: ‘GOED’.

 

 

 

 

 

 

Hohenstein Group

De Hohenstein Group is een internationaal onderzoeks- en testinstituut. Hohenstein richt zich primair op de ontwikkeling, het testen en de certificering van textiel en textielproducten.

Hohenstein werd opgericht als textielschool in 1946 door Prof. Dr.-Ing. Otto Mecheels, voor wie de link tussen onderzoek en praktische toepassing van het grootste belang was. Zijn zoon, prof. Dr. Jürgen Mecheels, ontwikkelde Hohenstein tot een interdisciplinair onderzoeks- en servicebedrijf en was mede-oprichter van de OEKO-TEX® Association. Onder leiding van de derde generatie prof. Dr. Stefan Mecheels sinds 1995, heeft Hohenstein zijn laboratoriumnetwerk uitgebreid, het aantal medewerkers verdubbeld en de online Hohenstein Academy gelanceerd.

Meer dan 1000 werknemers werken op het hoofdkantoor in Boennigheim, Duitsland en zijn laboratoria en contactkantoren over de hele wereld. De laboratoria, kantoren en conferentiefaciliteiten van het hoofdkantoor zijn ondergebracht in het historische renaissancekasteel Schloss Hohenstein met verschillende aangrenzende moderne gebouwen.De Hohenstein Group is een internationaal onderzoeks- en testinstituut. Hohenstein richt zich primair op de ontwikkeling, het testen en de certificering van textiel en textielproducten.