ECZEEM IS GEEN KWESTIE VAN ALLEEN EEN ZALFJE..

Eczeem is een huidaandoening die niet te genezen is. Voor een succesvolle behandeling is het daarom belangrijk om de 4 stappen uit onderstaand schema te blijven volgen. Hoewel het erg vervelend kan zijn om eczeem te hebben, kan er in de meeste gevallen wel goed met eczeem geleefd worden. Toepassing van DermaCura krabverband is een logische keuze voor stap 3 bij de behandeling van eczeem.

DermaCura krabverband, een goede stap!

Uit diverse gebruikersonderzoeken blijkt dat meer dan 80% van de eczeempatiënten een significante verbetering ervaart door de toepassing van DermaCura krabverband als dit in combinatie met STAP 2  gebruikt wordt, smeren met zalf en crème. Het belang van het opvolgen van het volledige 4-stappenplan wordt mede door dit onderzoek bevestigd. Het resultaat is dat patiënten minder jeuk en minder last van hun eczeemklachten ervaren.

Bekijk hier de video van het 4-stappenplan:

Fenna

Om jonge patiënten kennis te laten maken met het verbandpak van DermaCura hebben we de pop Fenna in het leven geroepen. Zij draagt een DermaCura verbandpak. Fenna kunt u tegenkomen in diverse ziekenhuizen in het land. Artsen en verpleegkundigen gebruiken Fenna om jonge patienten het pakje te laten zien en voelen. Een gebruikersvriendelijke benadering die acceptatie gemakkelijker maakt voor jonge patiënten en hun ouders.

ECZEEM IS GEEN KWESTIE VAN ALLEEN EEN ZALFJE..

het 4-stappenplan zorgt ervoor dat er toch goed mee geleefd kan worden!

DermaCura krabverband is gemaakt van een extreem fijne en zachte vezel. De gladheid en de fijne structuur zorgen voor een prettig draagcomfort. Dit vermindert jeukklachten, voorkomt krabben en zorgt mede daardoor voor een betere nachtrust.