DermaCura is toonaangevend als leverancier van verbandmiddelen bij de behandeling van eczeem. Onze jarenlange ervaring leert dat DermaCura producten de kwaliteit van leven van eczeempatiënten sterk kan verbeteren. Onze producten leveren een positieve bijdrage aan de behandeling van de aandoening en de daarmee samenhangende klachten. 

Voor mensen met eczeemklachten leveren wij DermaCura krabverband.  Bekijk ons assortiment

DermaCura krabverband:

dé zachte huidbescherming bij jeuk en eczeem

 

DermaCura krabverband is een medisch hulpmiddel ter afdekking en fixatie van zalf therapie. Het verband beschermt de beschadigde huid (epidermis) en voorkomt krabben.DermaCura krabverband is in een uitgebreid assortiment modellen en maten beschikbaar voor baby’s, kinderen en volwassen. Op recept van uw behandelend arts wordt dit verbandmiddel door alle zorgverzekeraars vergoed.

De belangrijkste functies van DermaCura krabverband zijn het afdekken en fixeren van zalftherapie bij chronische huidaandoeningen zoals constitutioneel eczeem en psoriasis. Andere redenen om DermaCura krabverband toe te passen, zijn:

  • Beschermt tegen krabben
  • Vermindert irritatie en jeuk
  • Beschermt tegen uitdrogen van de opperhuid
  • Vochtregulatie en absorptie
  • Thermoregulatie voor een verkoelend effect op de huid

DermaCura krabverband is gemaakt van een extreem fijne en zachte vezel. De gladheid en de extreem fijne structuur zorgen voor een bewezen draagcomfort. Dit vermindert jeukklachten, voorkomt krabben en zorgt mede daardoor voor een betere nachtrust.

Bekijk onze video over gezonde nachtrust

Campagnebeeld Dermacura

Het DermaCura campagnebeeld laat een menselijk figuur zien, vormgegeven als een metalen sculptuur (bekend van het spelletje waar een aanraking een alarmbel laat rinkelen). Dit beeld is een metafoor voor de gevoelige huid van eczeempatiënten: elke aanraking is funest. DermaCura krabverband doet precies wat dit campagnebeeld laat zien: de gevoelige huid beschermen waar nodig. Op die manier levert DermaCura een positieve bijdrage aan de kwaliteit van leven van eczeempatiënten, want: Een gevoelige huid bescherm je beter goed..

Draagcomfort

DermaCura krabverband is door het onafhankelijke en internationaal erkende Hohenstein instituut onderzocht. De conclusie van dit onderzoek is dat het draagcomfort van DermaCura krabverband het Hohenstein Wear Comfort label heeft behaald met de hoogst
mogelijke score: zeer goed.

Klik op het label voor extra informatie

Het Oeko-tex label garandeert dat DermaCura uitgebreid getest is, geen schadelijke stoffen bevat en daardoor met name geschikt is voor baby’s en mensen met een gevoelige huid.

Onze producten zijn gemarkeerd met het CE label en voldoen aan de regels en eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

 

ce logo.kl